Den lille brik til den grønne energi - PDC Plast

Cases

Tilfredse kunder – er god forretning

At bruge mange kræfter og penge på markedsføring kan tiltrække nye kunder og opgaver. Vi har valgt at lægge vores investeringer og kræfter i at levere top service til vores kunder. Den bedste reklame for os er nemlig alle de tilfredse kunder, der agerer vores ambassadører.

Når telefonen ringer hos os, er det som regel et opkald fra en kunde, vi har samarbejdet med igennem mange år. Men det hænder også ofte, at den der ringer fortæller, at vi er blevet anbefalet af en tilfreds kunde. Så føler vi os naturligvis beæret og stolte. Og det er altid en god start på en snak med en ny, potentiel kunde, at de på forhånd har tillid til at vi kan løse opgaven.PDC pallehjørner

Pallehjørner PDC Plast

Thomas Olsen hos PDC-Plast fortæller om pallehjørner og hvordan de blev til en succes

”Vi oplevede, at når vi leverede mange færdigstøbte emner til vores kunder, var det let og smart at stable paller med rammer. Men det indebar en risiko, idet de sagtens kunne skride og risikere at falde ned.

Ved at investere lidt tid med nogle af vores kunder, fandt vi frem til at vi kunne udvikle og støbe en lille plastkomponent, som vi kaldte for et ”pallehjørne”. Den er i dag blevet meget populær og anvendes flittigt af os selv og mange af vores kunder.”

Thomas Olsen, adm. Direktør

 

Hvorfor anvende PDC Pallehjørner

PDC-pallehjørner er formstøbt i solid hård plast og er derfor robuste, uopslidelige, samt;

  • giver stabilitet til dine forsendelser
  • formindsker fragtpriser som dobbeltpalle
  • øger sikkerheden for dine medarbejdere
  • udnytter lagerpladsen maksimalt

Farver og logo – gør sortering let

Du kan vælge mellem forskellige plastfarver, der passer til din virksomhed, når du bestiller pallehjørner hos PDC Plast. Du kan også få trykt firmanavn og logo på emnet – det gør returnering af pallehjørner lettere for dine kunder.

Kontakt os for mere information om PDC-pallehjørner på telefon +45 48760120

Vi leverer pallehjørnerne som standard i gul, men vi kan også producere dem i specialfarver efter dit valg.

Du kan også downloade vores datablad på pallehjørnerne her


Den grønne brik

Den lille brik til den grønne energi

Thomas Olsen, adm. dir. i PDC Plast, fortæller om den lille brik, der gjorde den store forskel:

”En kunde ringede og spurgte, om jeg kunne lave et dæksel i et relativt lille antal på omkring 500 stk.

Det lød som en god opgave. Jeg spurgte ind til størrelse og vægt, og sammen med kunden fandt vi grundlag for en videre dialog, som vi tog kort efter på et møde.

Som så mange gange før startede opgaven med at være en plastdel, man ikke kunne se, hvad den skulle bruges til. Denne gang var ingen undtagelse. Kunden havde brug for, at PDC-Plast lavede et dæksel, hvilket er en opgave, som vi ofte støder på.

Det viste sig imidlertid, at dette dæksel skulle have en helt særlig funktion. Det skulle sidde som et ende dæksel i en lampe, som lyser nummerpladen op på vindmøller til havs. Det er meget dyrt at reparere vindmøller til havs, og derfor er det vigtigt at kunne finde den rigtige vindmølle hurtigt. Og her kommer nummerpladen med lys ind i billedet.

Helt konkret tog opgaven udgangspunkt i et fræset emne, som dog var relativt dyrt at lave. PDC-Plast gav et overslag på optegning, prototype, formfremstilling og støbning. Kunden syntes, at der var basis for at gå videre. Emnet blev tegnet op i en 3D-model, så kunden kunne se emnet helt klart for sig, og dernæst blev 3D-modellen godkendt af kunden. PDC Plast satte gang i at fremstille et støbeværktøj og fik sat dækslet i produktion.

Jeg synes altid, at det fascinerende at høre, hvor kunderne skal bruge de enkelte emner, som vi laver for dem. Men at PDC Plast kunne bidrage med en lille brik til det store puslespil om at sikre produktionen af grøn energi, kan jeg virkelig godt lide.”

Thomas Olsen
adm. dir. i PDC Plast