Om os

Vi er en familieejet produktionsvirksomhed i kraftig vækst. Det grønne logo signalerer vores ambition og udvikling hen imod en mere miljø- og klimavenlig produktion. Ved at producere lokalt i Danmark spares fragtomkostninger og CO2 udledning, ved at færdigstøbte emner jo fylder mange tifold mere end det granulat det støbes af.

Vi løser alle dele af design- og konceptudvikling med kravspecifikation og fremstilling af værktøj. At være tæt på vores kunde understøtter den løbende dialog om forbedringstiltag fra nye til eksisterende projekter. hvor vi altid opfylder kundens ønsker og krav – trygt, fleksibelt og til tiden.

Der er i dag en revolutionerende udvikling indenfor plastområdet, drevet af især nye lovkrav og tilpasning til cirkulær økonomi. Med afsæt i vores fagligt kompetente og engagerede medarbejdere, samarbejder vi tæt med vores kunder om at udvikle fremtidens måske bedste plastkomponenter i sprøjtestøbt plast.

 

Compliance

Ved at være medlem af Dansk Industri, sikrer vi at være medlem af en stærk partner, der støtter os og den øvrige danske industri til produktion i Danmark.

 

Faglighed

Som medlem af Plastindustrien har vi adgang til et centralt videncenter i branchen, der er med til at styrke vores faglige kompetencer og tiltrække de rette kompetencer.

 

Højeste kreditværdighed

Vi sikrer en bæredygtig forretning ved at være selvfinansierende. Den fortsatte vækst sikres ved fortsat at målrettet investere i udvikling af virksomhedens medarbejdere og anlæg.

 

Ansvarlighed

Vi har bl.a. tilsluttet os Operation Clean Sweep, der aktivt arbejder med at reducere spild af plast i industrien til gavn for især havmiljøet.

 

Grøn transformation

For at mindske vores fodaftryk på klimaet, arbejder vi ihærdigt på at reducere vores CO2 udledning, bl.a. ved hjælp af at støtte indkøb af strøm fra danske vindmøller.

 

Fødevaregodkendt produktion

Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen til at fremstille produkter og komponenter i plast til fødevareindustrien. Det kræver især proceskontrol og faglige kompetencer.

 

Job hos PDC-Plast

Tilfredse medarbejdere – forudsætning for høj kvalitet!
Når vi ikke har jobopslag her på siden, er du alligevel altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

Send din ansøgning til driftsleder Hans Feuk på e-mail: hf@pdc-plast.dk